Schilderen in opdracht

Een persoonlijk schilderij op maat

Nella schildert ook in opdracht. Tijdens een gesprek worden wensen wat betreft kleur, onderwerp, afmeting en techniek aangegeven. Tussendoor is het altijd mogelijk om te komen kijken.

Prijs: tussen de € 300,- en € 800,- (afhankelijk van onderwerp, formaat en techniek).

Enkele reacties van opdrachtgevers:

Monique en Roy: Bedankt voor dit mooie, unieke schilderij! Het is precies zo geworden zoals we in gedachten hadden, en heeft een mooie plek gekregen in ons nieuwe huis. Dankzij dit schilderij hebben we een mooie blijvende herinnering aan onze kindjes.

Karin: In deze prachtig geschilderde mandala, een cadeau van mijn man voor mijn 50ste verjaardag , zijn persoonlijke tekens (dieren, vormen uit de natuur etc. ) geschilderd. Deze tekens symboliseren onder meer persoonlijke krachten en talenten in mijn leven. Ik gebruik de mandala als meditatiebron. Mijn persoonlijke ervaringen worden zo verbonden met de universele kracht die de mandala als vorm in zich heeft. Daarnaast is het een feest om iedere dag even naar het schilderij te kijken, zo kleurrijk en vol schoonheid. Een prachtig geschenk!

Truus: Het eerste wat mij aansprak waren de kleuren.Naderbij gekomen vond ik de gezichten heel mooi.Daarna sprak de tekst mij heel erg aan, zo sterk, dat ik op dat moment dacht:Deze wil ik hebben!!!

Jelle: Ik heb dit schilderij voor mijn 15e verjaardag gekregen. Ik ben namelijk al mijn hele leven geïnteresseerd in pretparken. Later wil ik ook een pretpark beginnen. Het moet vooral een pretpark zijn waar iedereen zich thuis voelt.

Wilt u enkele voorbeelden zien van mijn schilderijen in opdracht klikt u dan hier In opdracht geschilderd